GOM Atos Triple Scan III systeem in gebruik bij GEOSCAN

atos_01

Sinds September 2018 is bij GEOSCAN een GOM ATOS Triple scan systeem in gebruik genomen. GOM is een wereldwijde speler op het gebied van Metrologie.

GEOSCAN is in hiermee in 1 klap volledig in staat om inspecties te leveren, alsmede zeer scherpe 3d scans, van uw producten. 

Naast de scanner heeft GEOSCAN beschikking over de GOM Lift en draaitafel. Samen met de kleinste kalibratie van 38mm, zijn er zeer maatvaste en kleine scans mogelijk.

GOM ATOS Triple SCAN
GOM ATOS Triple SCAN 8mp met GOM Lift

Enkele projecten al voltrokken met de GOM zijn scans van: Autodropje (Floris van Bommel Project), Garmin Taxtic horloge scan, en verder extreme detail scans van Textiel Kunst in ribbel stof, Schoenen (Floris van Bommel project), Motorblok, en een dak van een verhoogde Volkswagen T6 Ambulance.  

3D scan dak t6 volkswagen
3D scan dak t6 volkswagen

Dak reverse engineering Volkswagen 3d scan GOM ATOS
Dak reverse engineering Volkswagen 3d scan GOM ATOS

Voor veel zaken is de GOM scanner een ideale aanwinst, zeker met betrekking tot het maken van inspectie 3D scans van bijvoorbeeld mallen, of 3D prints. Maar ook voor het maatvast scannen van objecten of zeer kleine objecten. Munten worden bijvoorbeeld perfect ingescand. 

WhatsApp chat