GEOSCAN is sinds 24 april 2015 gecertificeerd distributeur in de Benelux voor alle producten van David Vision Systems. Het bedrijf in Duitsland is uitgegroeid tot een mondiaal scanner hardware en software producent en schrapt momenteel haar eigen webshops om exclusief via distributeurs te verkopen. Wij zijn sinds 2011 reseller voor dit systeem en kennen het al reeds goed.


geoscan logocertified_reseller GEOSCan

 

David Vision Systems

David Vision Systems is in 2009 begonnen met het distribueren van de eerste David 3D scanner, destijds een lijnlaser met een kalibratiebord wat gebruikers in staat stelde om goedkoop scherpe 3D scans te maken. In 2011 is daar witlicht 3D scannen bijgekomen, en GEOSCAN is sinds dt jaar distributeur van David Vision Systems. Inmiddels is David gegroeid tot een wereldwijd bekende 3D scanner, en de nieuwe SLS-2 en Draaitafel hebben de omzet alleen nog maar meer doen stijgen, David groeit.

Vanaf de nieuwe versie David 4 gaat de verkoop uitsluitend via erkende distributeurs, en GEOSCAN is daar een van. Inderdaad de webshop van David Vision Systems zelf,verdwijnt. Wel vind u alle informatie daar over het systeem.

GEOSCAN is gecertificeerd wat wil zeggen dat wij, naast de vele jaren ervaring met het systeem, wij erkend zijn door David Vision Systems zelf, als distributeur en serrvice provider. U kunt bij ons terecht voor trainingen, consultancy en support voor alle David hardware en software die u via GEOSCAN aanschaft.

Wij zullen tevens producten op basis van David via de David SDK kunnen produceren. Hierdoor is vrijwel iedere scansetup to maken en te intregreren in andere programmatuur bijvoorbeeld een eigen industriele applicatie, die tevens scans zouden moeten verwerken.

 

Nieuwe producten

Nieuwe producten die uitgekomen zijn van David Vision Systems zijn: 1) De Draaitafel, 2) de Swing-Arm, 3) de SLS-2, 4) David Entreprise, 5) David Pro 4, en 6) David SDK.

 

Draaitafel

David TT2 turntable

De draaitafel is een klein wonder wat u veel tijd zal besparen. U legt een object op de draaitafel, kies hoeveel scans u wilt maken per draai, en klik scan. De scans worden gemaakt en automatisch uitgelijnd zodat u binnen enkele minuten een 360 scan heeft, wat al voldoende kan zijn om een volledig object in te scannen.

 

De Swingarm

David Arm Desktop Lever 3D scanner - GEOSCAN

De swingarm is een handige tool om de scankop in plaats van op een statief, makkelijk bereikbaar te maken op een scantafel. U kunt de kop zwenken en draaien en snel iedere positie voor de scan kiezen.

 

SLS-2

David sls-2

De SLS-2 is al enige maanden op de markt, met een nieuw robuuster uiterlijk, verbeterde hoge resolutie camera, en nieuwe projector met een hogere resolutie (1024×768) dan de SLS-1 (800×600).

 

David Entreprise

 

David Vision systems 4 Pro Entreprise SDK

David Entreprise is een software versie met profesionele en krachtige functies die je in dure scan processing pakketten vind. Zoals vergelijken van volumes van scans (meshes) onderling, en punt-tot-punt metingen. De functionaliteiten zullen alleen maar meer uitgebreid worden. Als u versie 4 aanschaft zult u alle updates krijgen voor versie 4.

David SDK

dAVID sdk ENTREPRISE certified_reseller GEOSCan

David SDK is een SDK die de gebruiker in staat stelt om krachtige functies van David binnen een eigen ontwikkel omgezing te gebruiken. Alles is duidelijk gedocumenteerd, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor geavanceerde systeem inegratie met behulp van David SDK kunt zeker bij GEOSCAN terecht, voor een licentie of voor het maken van een volledige custom scansysteem wat een specifieke toepasisng kan dienen, zoals bijvorrbeeld het scannen van glas, of multiscanners.

 

Support

GEOSCAN helpt u graag met alle support omtrent producten van David Vision Systems.