E: info@geoscan.nl T: +31 (0)88-4367226 /(088-GEOSCAN)
3D scan to CAD plaat

Scannen of Micro-Scannen naar CAD voor Productie, ReDesign, Inspectie, of andere toepassingen (SolidWorks, AutoCAD, Siemens NX,Catia, Inventor)

Wij hebben al heel wat projecten achter de rug waarbij er objecten ingscand werden en omgezet naar CAD-data voor latere bewerkingen, inspectie of 3D printing. (micro)Scan naar CAD projecten Enkele projecten die voorbij kwamen waren onder andere: Unieke brillen, Platen, Brilkussens, bestek, model autos, drinkbekers, oortjes van gehoorapparatuur, Pomp-onderdelen. Van groot (diameter 3m)  naar zeer klein..

Read more
immer-weiter-heijcon- geoscan

Van Speld, tot Muur Plaquette

In samenwerking met de firma Heijcon in Raalte, heeft GEOSCAN een vergroting van een speld gerealiseerd die de naam droeg van een nieuwe brug in Deventer, de “Immer Weiter” brug. De speld was +/- 3cm x 3cm groot en moest vergroot worden naar ongeveer 40x40centimer. Met behulp van de makro scan techniek een kleine speld..

Read more
3d scan munt

Gespecialiseerd Micro 3D Scannen Met Blauwlicht

Gespecialiseerd Micro 3D Scannen Met Blauwlicht Intro Voor het 3D scannen van kleine glimmende (metalen) items, heeft GEOSCAN een macro 3D scanner die beschikt over het scannen met blauwlicht. De scanner is specifiek bedoeld voor kleine glimmende objecten met veel details, zoals juwelen, munten, knopen, penningen, kleine reliefs of andere kleine objecten, die details minder..

Read more
Solid van scandata

CAD – Een aanpasbaar solid design model

GEOSCAN heeft enkele scanners en CAD-tekentalent klaarstaan om een 3D scan om te zetten naar een bruikbaar CAD bestand (Reverse Engineering). Een 3D scan resulteert in een mesh, wat in feite een berg driehoeken is (triangles), meestal enkele miljoenen. Een mesh heeft het bestandsformaat OBJ, STL of PLY. Om een voorbeeld te geven, als wij..

Read more
sls-3 stereo david 5 - geoscan

Nieuw: David Versie 5 en SLS-3 Stereo 3D scanner

Nieuwe David 3D scanner, en nieuwe software Een nieuw model en functionaliteit is uit in de David 3D scanner lijn, de SLS-3 stereo, deze functionaliteit is onderdeel van de nieuwe versie van David, versie 5. DAVID 5 ondersteunt scannen met twee camera’s. Er zijn twee modi: “Stereo” en “Extended View”. In vergelijking met 1 camera..

Read more
3d print trofee

3D Scan to Print

3D Printen bij ons, Shapeways, Materialise, Zelf, of een ander bedrijf? U wilt een onderdeel, kunstwerk, of ander stuk gebruiken in een geprint object, maar zelf printen? Uiteraard kan dat! Wij scannen, verwerken, modelleren en maken scans en 3d bestanden printklaar zodat deze bij ons, of bij een andere partij geprint kunnen worden. Zo heeft..

Read more
diederik van vleuten 3d scan voorstelling churchill

Theater en 3D scanning: Diederik Van Vleuten ‘Mijn Nachten Met Churchill’ programma

Het nieuwe theater programma van Diederik Van Vleuten : “Mijn Nachten Met Churchill’ is een voorstelling met een combinatie van tekst, muziek, poezie en humor. Op het podium verschijnt een beeld van Churchill, een originele buste gemaakt door een engelse kunstenaar en persoonlijk bezit van Diederik Van Vleuten. Het productie team van de voorstelling benaderde..

Read more
GEOSCAN scant gouden kalf

GEOSCAN scant “Het Gouden Kalf”.

 Heeft u onze Recente Projecten al gezien? Veelal zijn er voorbeeld projecten die u op een idee kunnen brengen wat er mogelijk is met een 3D model van uw object.  Vandaag zijn er weer enkele nieuwe projecten toegevoegd die de mogelijkheden van het 3D scannen goed weergeven, o.a. het 3D scannen van het Gouden Kalf,..

Read more
RangeVision 3D scanner models

RangeVision 3 Basismodellen 3D Scanner

RangeVision heeft nu 3 basis modellen  Witlicht 3D Scanner in het assortiment: de Standard, Standard Plus, en Advanced  dit was voorheen 1 scanner, de RV Scanner Standard met twee 1.3MP cameras. Belangrijk is dat dit basis model op basis van 1.3MP Cmos voor veel meettoepassingen geschikt is, en u eventueel later kunt upgraden naar 2.0..

Read more
GEOSCAN RangeVision Partners

GEOSCAN OFFICIEEL PARTNER VAN RANGEVISION 3D SCANNERS

RangeVision is een bedrijf dat zeven jaar ontwikkeling heeft gedaan aan haar RangeVision RVscanner. Deze prijsbewuste witlicht 3D scanner is, in tegenstelling tot veel concurrenten economisch geprijst, scherp en maatvast. De kracht van RangeVision zit in het dubbelcameras systeem, de software en de calibratie methode. Door geavanceerde algoritmes is de RV Scanner in staat om..

Read more
RapidPro

GEOSCAN op de RAPIDPRO 2011

Geoscan staat op de RapidPro 2011, de vakbeurs en congres vindt plaats op woensdag 2 maart 2011 in NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven, NL. Wij demonstreren hier onze lijn draagbare witlicht 3D scansystemen alsmede ons eigen bedrijf en haar mogelijkheden   .

Read more