E: info@geoscan.nl T: +31 (0)88-4367226 /(088-GEOSCAN)

 

 

3D Scan Project Advies & Consult

3D scanning on site

Voor grote projecten, of of advies in te winnen omtent 3D scanning is het mogelijk om contact op te nemen met GEOSCAN voor consultancy doeleinden.

Ook inzake aankoop van een eigen scanner kunt u op gedegen advies rekenen. Wij hebben immers ervaring in ontwikkeling van hard- en software, 3d scannen met een keur aan apparatuur en methodiek, en tevens bieden wij hardware direct van producenten aan, zoals de David lijn van 3D scanners en accesoires, de RangeVision 3D scanners voor Reverse Engineering en Meet-doeleinden.

 

 

Augmented Reality BelevingsProjecten

Augmented Reality headset

U heeft interesse in verder gaan dan 3D scannen, maar u heeft interesse in Augmented Reality applicaties. Dit is bespreekbaar bij GEOSCAN. Vanaf Q2/Q3 2017 zullen wij aanvullende oplossingen kunnen leveren met betrekking tot Augmented Reality belevings projecten met behulp van de Linq Bril van StereoLabs (zie : www.linqmr.com ) en Unity.

3D Scannen en modelleren van een collectie objecten kan leiden tot een volwaardige AR beleving. Neem contact met ons op indien u meer wilt weten.

 

Advies gesprek omtrent 3D software of scanner

RangeVision 3D scanner

RangeVision Spectrum 3D scanner

Voor een dergelijke interesse is het het best om een afspraak met ons te maken op ons kantoor in Zwolle, waar we de mogelijkheden omtrend een dergelijk project kunnen doorspreken.